Banjalučani postavili izložbu fotografija na internetu

Banja Luka, izložbaPoznati banjalučki ljubitelj fotografije Goran Terzić i njegov istomišljenik i sugrađanin Aleksandar Šiljković realizovali su zajedničku ideju te na interentu postavili izložbu fotografija pod nazivom “Gradske priče”.

Ova nesvakidašnja izložba, koja se može pogledati na njihovoj Facebook stranici, zanimljiva je i po tome što je postavka stalna, a autori često dodaju nove fotografije.

Goran Terzić, koji je po zanimanju inženjer elektrotehnike, imao je više zapaženih samostalnih izložbi fotografija u bivšoj Jugoslaviji.

On je učestvovao je na izložbenim salonima uz tada već proslavljene fotografa u rodnoj Banjoj Luci, te Sarajevu, Zagrebu, Ljubljani, Beogradu, Mostaru i drugim gradovima.

Autori izložbe su naveli da su se za izložbu na interenetu odlučili zbog jednostavnosti i manje komplikacija, ali da bi istoimena izložba uskoro trebala biti dostupna i u nekom od prostora grada na Vrbasu.

Terzić i Šiljković imaju u planu da zajednički urade i knjigu fotografija koja bi se također zvala “Gradske priče”.

Posted by on 2011-11-14. Filed under Kultura. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login