Berkovići: Đaci prvaci dobili torbe na poklon

BerkovićiPored toga što donosi nove obaveze, polazak u školu je i mali praznik za prvake i one koji će sa njima učiti slova i uvoditi ih u svet znanja…

Kako bi im poželeli dobrodošlicu u školu, Opština Berkovići pripremila je poklone  za  prvačiće sa svoga područja, a sve u cilju da se roditeljima i učenicima finansijski olakša početak nove školske godine.

Poklone je dobilo 29  prvačića koji su upisani u centralnu školu „Njegoš“ u Berkovićima i četiri područna odjeljenja (Strupići, Blaca Ljuti Do i Dabrica).

Da pripreme za  polazak u školu i prvi dan u školskim klupama ostane duboko urezan u sjećanju malih đaka prvaka pobrinuo se Načelnik Berkovića Ranko Lučić, uručivši prvačićima simbolične poklone, torbe i školski pribor.

Za skromne poklone koje su uručeni prvačićima Opština Berkovići je  iz svoga skromnog budžeta izdvojila oko 1.000 maraka .

Posted by on 2011-08-16. Filed under Berkovići, Vijesti iz BH gradova. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login