Bratunac: Vatrena stihija se ne stišava

požar, šumaVatra se sa Slapašnice, kod Bratunca, poslije podne počela širiti prema rejonu Dubovika, na kojem se nalazi državna šuma, i sve raspoložive snage prebačene su na ovo područje, rekao je Srni načelnik Štaba civilne zaštite opštine Bratunac Neđo Nikolić.

On je naglasio da naselje Slapašnicu i dalje može ugroziti požar koji se juče pojavio u mjesnoj zajednici Suha, te da je za sada pod kontrolom.

“Danas se u ovoj prigradskoj mjesnoj zajednici pojavio i manji požar u blizini rezervoara gradske vodovodne mreže, ali su ga vatrogasci kasno popodne uspješno ugasili“, istakao je Nikolić.

Zbog ugroženosti od požara u četiri mjesne zajednice opštine Bratunac jučer je proglašeno vanredno stanje, tako da su svi radno sposobni mještani u Slapašnici, Osamskom, Krasanpolju i Polomu angažovani na gašenju vatre.

Posted by on 2012-08-22. Filed under Bratunac, Crna Hronika, Vijesti iz BH gradova. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login