Chelsea i Manchester u lovu na Miralema Pjanića

Miralem Pjanić

Miralem Pjanić

Sve bolje igre našeg reprezentativca Miralema Pjanića, kako u dresu Lyona, tako i u dresu reprezentacije BiH nisu mogle proći nezapažene u velikim evropskim klubovima.

Londonski Chelsea  je već odavno pokazao interesovanje za našeg reprezentativca, a u posljednje vrijeme o Pjaniću se svi više priča i na velikom Old Trafordu.

Menadžeru Manchester Uniteda, Sir Alexu Fergusonu, legendarnom Škotu na kormilu “crvenih đavola”, jedan od najvećih evropskih talenata u liku Miralema Pjanića nije mogao proći nezapaženo, te su skauti ekipa sa Old Traforda u nekoliko navrata ove sezone posmatrali “bosanskog Žuninja”.

Sve ovo govori da će mladi bh reprezentativac ovog ljeta postati tražen igrač, jer Chelsea sigurno neće lako odustati od njega. Klub sa Stamford Bridža odavno prati Pjanića i navodno se već sprema ponuda u visini od 16 miliona eura za njega. Svojevremeno su Bajer i Barcelona pokazivali zanimanje za ovog super talentovanog veznjaka.

bih-x.info

Posted by on 2010-03-08. Filed under Sport. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login