Cro Cop izgubio i najavio kraj borbi za UFC

Mirko Filipović

Mirko Filipović

Mirko Filipović Cro Cop sinoć je u Las Vegasu tehničkim nokautom u trećoj rundi poražen od Royja Nelsona i to mu je treći meč zaredom koji je izgubio u u UFC-u.

Nelson se u trećoj rundi “popeo” Cro Copu na leđa, a sudac je prekinuo susret nakon par snažnih udaraca u glavu Filipovića. Bio je ovo čak šesti poraz u UFC-u i deseti u cijeloj karijeri za Mirka Filipovića. Filipović se nakon meča ispričao publici i čelnicima američke promocije koji su ga tretirali kao kralja, a on ima to nije vratio kroz borbe, prenosi fightsite.hr, a najavio je i kraj svojih borbi za UFC.

“Znao sam i prije da je ovo moj oproštajni meč. Htio sam stvarno pobijediti, nadao sam se pobjedi, no Nelson je večeras bio bolji”, kazao je Cro Cop, ne kazavši međutim je li to konačna odluka o prekidu karijere.

Ovo je bio Filipovićev jubilarni deseti ulazak u kavez gdje je ostvario četiri pobjede i šest poraza. Nikada nije ostvario rezultate iz Japana zbog kojih je i postao jedna od najvećih zvijezda MMA-ja u povijesti ovog sporta.

Posted by on 2011-10-30. Filed under Sport. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login