Dani vjenčanja i kolektivno vjenčanje – Sarajevo 2012

U sarajevskom Domu mladih 5. i 6. maja, subota i nedjelja, bit će održani “Dani vjenčanja Sarajevo 2012” .U sklopu manifestacije planirano je i kolektivno vjenčanje.

Izlagači

Oko 50 izlagača iz cijele BiH iz svih segmenata vezanih za organizaciju i održavanje vjenčanja i svadbi.

Modne revije

Modne revije venčanica, svečanih haljina, odijela, nakita i frizura.

Kolektivna vjenčanja

U Domu mladih 5. maja će biti održana kolektivna vjenčanja po uzoru na prijeratna. Subota u kojoj će se u Domu mladih vjenčati oko 10 parova koji će biti nagrađeni paketima sponzora manifestacije.

Bogat kulturni, muzički i zabavni program

U toku trajanja manifestacije na bini u Domu mladih će se konstantno odvijati prigodan i zanimljiv program u cilju stvaranja što boljeg ambijenta za posjetioce i izlagače.

Ovaj zanimljivi događaj ima za cilj pružanje što više informacija oko vjenčanja budućih mladenaca kako bi u potpunosti olakšalli pripreme. Istovremeno ovakva manifestacija je odlično mjesto susreta, saradnje i sklapanje dobrih poslova. Manifestacija je izložbenog i prodajnog karaktera, a objedinjuje ponude: Vjenčanica, Svečanih haljina, Muških odjela, Salona obuće, Donjeg rublja, Nakita, Salona ljepote, Frizerskih salona, Kozmetičke kuće, Parfemerije, Oprema i dodaci za vjenčanje (pozivnice, zahvalnice, dekorativni materijali…), Agencije za organizaciju vjenčanja, Agencije za dekoraciju prostora (ukrasi, baloni, svjetlosni efekti i sl), Veleprodaja pozamanterije i metraže, Cvjećare, Restorani, Hoteli, Catering, Slastičarne, Zabava, Foto i video usluge, Banke i osiguravajuće kuće, Limuzine i auto saloni, Turističke agencije-svadbena putovanja, Darivanje.

Ciljevi manifestacije: Okupiti sve koji nude proizvode i usluge iz branše vjenčanja, prezentacija ponude na jednom mjestu, učiniti dostupnim kompletnu informaciju o ponudi te olakšati korisnicima pripremu vjenčanja, unaprijediti ceremonije vjenčanja, Domu mladih barem djelimično vratiti prijeratnu popularnost u smislu javnih vjenčanja time što će se za vrijeme manifestacije dogoditi kolektivna javna vjenčanja u prostorijama Doma mladih / Centar „Skenderija“ Sarajevo.

Posted by on 2012-04-05. Filed under Sarajevo, Vijesti iz BH gradova. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login