DJ ekipa Kontra DJs u Domu mladih u petak

Kaktus Nakon odličnih koncerata u maju na kojima su nastupili bendovi Snake Eater, KZU Ole Ole PZU Oje Oje, Zoster, Polaroid Trip, Sikter, Paranoid Android, Killing Jazz Hardcore Baby i Post Scriptum, posljednji majski nastup u okviru Muzičke scene Kaktus desit će se u amfiteatru Doma mladih u petak, 31. maja, a nastupit će sarajevska DJ ekipa Kontra DJs.

Ulaznice za ovaj događaj, koji počinje u 20 sati i 30 minuta, koštat će 5 KM, u što je uračunata i konzumacija pića u iznosu od 2 KM.

Projekat Muzička scena Kaktus pokrenut je sa namjerom oživljavanja tradicije nekadašnjeg kultnog kluba Kaktus, koji je do 1992. godine egzistirao u sklopu Doma mladih i gdje su svoje prve nastupe imali brojni, danas etablirani bh. izvođači.

U amfiteatru Doma mladih će svakog petka, do 5. jula, biti održano još pet koncerata, na kojima će nastupati afirmirani bh. muzičari, ali će svoju priliku da se predstave publici dobiti i bh. bendovi nove generacije.

Program Muzičke scene Kaktus za juni bit će uskoro objavljen.

 

Posted by on 2013-05-28. Filed under Film & Muzika, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login