Dobrim seksom do kvalitetne i uspješne veze!

Kvalitetna i sretna veza ne može opstati bez dobrog seksa, a žene češće nego muškarci sabotiraju upravo taj dio te su na kraju i same nesretne.

seks

seks

Postoji puno razloga zbog kojih ljudi ne uživaju u seksu, piše seksologinja Mara Kofoed za magazin Babble, ali dok se ne radi o nekim većim komplikacijama, postoje načini da se svladaju najčešće prepreke koje žene same postavljaju kad je seksualni život u pitanju, prenosi tportal. Vrijeme je da ispravite najčešće pogreške!
 
1. Ne mislite dovoljno na seks
Bez obzira na to što imate natrpan radni dan, potrudite se pokoji put pomisliti na partnera i seks. Tako ćete imati više volje za akciju kada se vidite uvečer.

2. Donje rublje
Imate li dobro donje rublje, bolje ćete se osjećati i imati više samopouzdanja, a to može samo pomoći u seksualnom životu.  Seksi donje rublje može samo pomoći

3. Počnite na vrijeme
Ne čudi da ste umorni u ponoć i samo razmišljate kako se što prije uvući u krevet. Zato se malo organizirajte i sa seksom započnite dok ste još odmorni.

4. Negativan stav
Čini se da mnoge žene imaju negativan stav prema seksu te jednostavno ne razmišljaju o njemu. To je potpuno krivi stav jer je seks sastavni dio svake kvalitetne veze.
 
5. Izađite iz spavaće sobe
Nemojte se seksati samo u jednoj prostoriji. Pa kome to ne bi vrlo brzo dosadilo?

6. Kritičnost
Već je puno puta napisano i rečeno, ali žene su prekritične prema svom tijelu pa je opet potrebno ponoviti da muškarci uopće ne primjećuju male nesavršenosti.

7. Urednost
Ova navika je možda češća kod žena koje su puno vremena kod kuće pa se prestanu sređivati i depilirati, a zatim im je neugodno kada dođe trenutak za seks.
 
8. Budite goli
Vrlo jednostavno – ako ste goli, vaš će partner to vrlo brzo zamijetiti i poželjeti seks, a vama će biti drago kada vas stisne uz sebe i akcije krene.

9. Seks zbog zadovoljstva
Naporan radni dan uvijek će biti bolji ako odete zadovoljeni na spavanje. Uzmite stvari u svoje ruke i recite što želite. Ne brinite, partner se neće ljutiti, već će postati još uspaljeniji.

10. Recite mu da uživate
Većina partnera zapravo samo želi udovoljiti jedno drugome, a puno će značiti kada žena jasno i glasno kaže koliko joj je dobro i lijepo u krevetu.

11. Kukanje
Ako ste nezadovoljni sa seksualnim životom, poduzmite nešto! Nemojte samo zanovijetati sebi u bradu, već porazgovarajte s partnerom i riješite problem.

12. Nezadovoljstvo partnerom
Tko voli slušati kritike kako nije dobar u krevetu ili loše izgleda za vrijeme seksa? Umjesto da ga kritizirate, prvo pohvalite sve što volite na njemu i us seksu s njim, a zatim recite ako ima nešto biste mijenjali.

13. Inicijativa
Ako stalno odbijate partnera na kraju će odustati od seksa s vama. Nakon toga slijedi neugodna tišina pa distanciranost i sve završava nesretnom vezom. To možete riješiti tako da se češće seksate i prisjetite koja je čar u svemu tome.

Posted by on 2013-01-28. Filed under Ljubav & Seks, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login