Drugi studentski festival “Zenica zove”

Zenica zoveOmladinski klub “Zenica zove“ i Unija studenata Univerziteta u Zenici 29. i 30. septembra organizovat će Studentski festival “Zenica zove“.

Festival koji promoviše antifašističke vrijednosti to jest slobodu, jednakost i solidarnost, po drugi put za redom će okupiti bendove iz regije.

Prema informacijama dobijenim od Alena Marijanovića, portparola Festivala, izvjesno je da će u ta dva dana u Zenici nastupiti Hladno pivo, Postolar Tripper, Superhiksi, Ringišpil, Baga sound, Corbansick, Velika Ekonomska Kriza i Naksut Vesert.

Muzički festival će se održati u Starom pozorištu kao i prošle godine.

“Pored muzičkog dijela festivala održat će se i konferencija studenata. Učesnici će biti studenti iz Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine i nadamo se da će studenti uspjeti artikulisati svoje probleme, te ponuditi adekvatne odgovore na goruće probleme ove populacije“, kaže Alen Marijanović, portparol Studentskog festivala “Zenica zove“.

Posted by on 2011-09-09. Filed under Film & Muzika, Izdvojeno, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login