Emir & Frozen Camels na Mars Moon 2012. Festivalu

Emir & Frozen Camels

Emir & Frozen Camels

Rock bend Emir & Frozen Camels će u nedjelju, 3.6.2012. nastupiti na velikom open air Mars Moon 2012 Festivalu u Slavonskom Brodu.

Ovaj rock festival će se održavati tri dana na plaži Poloj na Savskoj obali, 3km nizvodno od centra grada, a koncert Emir & Frozen Camels planiran je za 21.30h.

Pored Emira i njegovih “smrznutih kamila” na ovom popularnom festivalu će nastupiti i druge regionalne rock zvijezde i bendovi kao što su Let 3, Partibrejkersi, Urban & 4, Električni orgazam, Pips, Cips & Videoklips, Svadbas i dr.

Nakon Mars Moon Festa, EFC bend ispred sebe ima radno ljeto, tokom kojeg će svirati širom cijelog regiona. Publika će Emira i ekipu imati priliku gledati i slušati na  koncertima u Novom Pazaru, Tuzli, Sisku, Zenici, Goraždu, Prizrenu, Travniku, Dubrovniku, Drvaru, Srebrenici…itd.

Zanimljivo je da su Emir & Frozen Camels pozvani da održe koncert na otvaranju ovogodišnjeg DOKUFEST filmskog festivala, koji se od  7.jula održava u Prizrenu, na Kosovu.

Pored koncertnih aktivnosti, Emir & Frozen Camels će uskoro objaviti i svoj Best of album na kojem će se naći najpoznatije pjesme sa njihova tri albuma i jedna nova bonus pjesma. Upravo video spot za tu pjesmu će i najaviti ovaj album.

Posted by on 2012-06-01. Filed under Drvar, Film & Muzika, Goražde, Magazin, Srebrenica, Travnik, Tuzla, Vijesti iz BH gradova, Zenica. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login