Emir & Frozen Camels promoviše “Best of” album

Emir & Frozen Camels

Emir & Frozen Camels

Nakon velikog iščekivanja fanova benda Emir & Frozen Camels 21. maja 2013. će održati promociju “Best of” albuma ovog benda, u sarajevskom klubu Underground s početkom u 15:00 h.

Obzirom da prva dva albuma “San” i “Znam” nisu objavljena za područje Bosne i Hercegovine, po prvi put u BiH, u izdanju Hayat Production na jednom CD-u “Best of” albuma objavljeno je dvadeset najpoznatijih pjesama “Smrznutih kamila” sa njihova posljednja tri albuma.

Na sutrašnjoj promociji medijima i prijateljima benda, obratit će se lider benda Emir Bukovica koji će iznijeti sve važne i interesante činjenice u vezi ovog albuma, a potom i direktor Hayat Produkcije, Ahmed Švrakić, koji će govoriti o ovom zajedničkom projektu i saradnji “Smrznutih kamila” i ove najuspješnije bh. diskografske kuće.

Uz izlazak “Best of” albuma i novog singla, EFC bend je redizajnirao i svoju oficijelnu web stranicu koja će na sutrašnjoj promociji albuma također biti predstavljena javnosti. Ovaj bend je već bio nagrađivan nagradom Vision za najbolju stranicu iz svih kategorija na takmičenju WebAwardMe, a sada je web prezentacija benda ponovo prilagođena posljednjim trendovima online komuniciranja. Dizajn i izradu nove EFC stranice napravio je web dizajner Elvin Kosova.

Posted by on 2013-05-21. Filed under Film & Muzika, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login