Erotski horoskop za "vatreno" proljeće

Spoj Venere, Marsa i Saturna, mnoge će emocionalno otrijezniti i intimno preplašiti. Gubitak slobode, ograničenja, odricanje, unošenje razdora u sklad odnosa, željeti više no što se ima, veza s nekim tko je znatno mlađi ili stariji, rastanci…, sve u svemu situacija neće biti baš jako vesela i opuštajuća.

ljubljenje, priroda, parkOvnovi imaju razloga za veselje, jer im u goste dolazi bajna Venera. Vaša ljubavna situacija postati će uz opoziciju Venere i Saturna kristalno jasna. Ako ste sami i bez/veze, krenuti ćete u osvajački pohod. Možda s olovnim nogama i zatvorenim srcem?!

Lavovi žive u iščekivanju četvrtka 11. mart, jer tada će se Mars pokrenuti direktno a lavovi i lavice pozitivno. Ako niste sigurni da li vas on ili ona želi, u nadolazećim danima sve će se razjasniti. Postati ćete popularni, i vrlo vrlo seksi.

Strijelci će se kao i vatreni Ovnovi i Lavovi napokon probuditi iz zimskog sna, i to na jedan eksplozivno demonstrativan način. No, to je samo pola istine, jer Saturna vam neće dopuštati da se u potpunosti raspustite. Možda je i bolje tako. Za vaše dobro.

Bikovi više neće biti lagodno bezbrižni kao do sada. Početi ćete preispitivati sebe i sve oko sebe, i mnogo toga će iz magle izaći na svjetlost dana. Rasplinuti će se vaši ljubavni snovi. Imate novaca, a nemate ljubav. Možda krenete u kupovinu ljubavi?!

Djevicama je dosta svega. Više ne znate što da mislite o sebi i drugima. Imali ste velika očekivanja koja se nisu ostvarila, i sada ste razočarani. Niste stvoreni za forsiranje i nametanje ljubavi. Budite fini, dobri i na usluzi, i ljubav će naći put do vas.

Jarci imaju seksualnih problema, i teško im je o tome pričati. Možda se (eventualno) požalite najboljem prijatelju ili najdražoj prijateljici. Vaša erotska disfunkcionalnost povezana je s vašim psihičkim stanjem, a možda i s nekim kompleksima i traumama.

Blizanci izlaze iz emocionalne krize. Vatrena Venera u Ovnu označava novi strastveni početak, i vi ćete radikalno promijeniti mišljenje o nekim ljudima, stvarima i situacijama. Ako više niste sretni s njim ili s njom, jednostavno ćete odlepršati dalje…

Vage će doživjeti kritični emocionalni trenutak, koji će označiti prekretnicu u njihovoj vezi. Kad nema ljubavi, ima previše sebičnosti. Moguće je generalno ohlađenje ili (samo) privremena međusobna distanca. Uskoro ćete saznati na čemu ste s njim ili s njom!

Vodolije će se iznenada razvedriti. Venera mijenja znak, a Mars se pomiče s “mrtve tačke”, i vi ćete profunkcionisati na jasan i konkretan način. Hladna (samo)izolacija je iza vas. S vatrenim seksom u prirodi bit ćete prvi glasnici proljeća!

Rakovi su pritisnuti mnogim obzirima, i teško im je pokrenuti se. Ono što uporno odlažete učiniti, sudbina će sama razriješiti. Tako to uvijek biva. Morate svjesno sudjelovati u osobnom preporodu. Sve druge staze vode vas u nezadovoljstvo.

Škorpioni su pretjerano ratoborni i nije im dobro stati na put. Vašem emocionalnom izričaju hronično nedostaje nježnosti. Ako ste u vezi s osobom rođenom u znaku Lava, Bika ili Vodolije, obostrana nepopustljivost potencirati će raskid odnosa!

Ribe izlaze iz prekrasnog ljubavnog razdoblja, i slijedi im sudar sa stvarnošću. Probuditi ćete se, i njega ili nju vidjeti ćete u novom svjetlu. Ako krenete zajedničkim snagama rješavati probleme, postat ćete svjesni da vaša veza ima budućnost!

net / bih-x.info

Posted by on 2010-03-13. Filed under Ljubav & Seks, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login