Fizički napao električara koji mu je trebao isključiti struju

Foča

Foča

Jedna osoba iz Foče fizički je napala radnika “Elektrodistribucije” koji je trebao da isključi struju.

S.V., radnik “Elektrodistribucije” Pale, Radna jedinica Foča, trebalo je da službeno isključi struju osobi čiji su inicijali M.S, ali ga je on fizički napao.

U toku je rad na dokumentovanju predmeta, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Policija je u Ulici serdar Janka Vukotića na Palama u jednoj garaži i u naselju Luke pronašla dva automobila “audi šest” za koje je utvrđeno da su ukradeni na području Kantona Sarajevo.

Policija u Višegradu privremeno je oduzela vozilo “golf tri”, kojim je upravljao Z.K, nakon što je utvrđeno da registarske oznake ne odgovaraju oznakama iz vlasničkog kartona, te da postoji sumnja da je zeleni karton falsifikovan.

U toku je rad na dokumentovanju ovog krivičnog djela.

Policija je u posljednja 24 sata kontrolisala 216 vozila i vozača i uručila 92 prekršajna naloga, iz saobraćaja isključila 12 vozača – 10 zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola i dva zbog upravljanja vozilom prije sticanja zakonskog prava, kao i osam vozila – sedam neregistrovanih i jedno tehnički neispravno.

Posted by on 2011-08-04. Filed under Crna Hronika, Foča, Vijesti iz BH gradova. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login