Gradačac: Gastro provincija u pozadini

U povodu Svjetskog dana kuhara, 20. septembra, u na platou stadiona Zvijezda u Gradačcu će se održati centralna manifestacija pod nazivom “Gastro provincija u pozadini”.

Manifestacija ima za cilj promociju gastronomskih vrijednosti Bosne i Hercegovine i zanimanja kuhar kao značajne karike u lancu valorizacije turističkih vrednota BiH.

Udruženje kuhara Bosne i Hercegovine i “Brunch” d.o.o organizatori su manifestacije, a partner u organizaciji MSŠ “Hasan Kikić”. Općina Gradačac je pokrovitelj manifestacije.

U sklopu manifestacije predviđeno je predstavljanje proizvođača hrane i pića kroz promocijei degustacije, ugostitelji iz Gradačca će predstaviti svoju ponudu.

Za isti dan na stadionu će se održati Dan prvačića općine Gradačac. Za prvačiće je pripremljen zabavni program pod pokroviteljstvom načelnika općine Gradačac.

Posted by on 2013-09-12. Filed under Gradačac, Vijesti iz BH gradova. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login