Inicirano formiranje gorske službe spašavanja BiH

Gorska služba spašavanjaPredstavnici Ministarstva bezbjednosti BiH podržali su inicijativu predstavnika gorskih službi spašavanja sa područja Hercegovačko-neretvanskog kantona i Foče da se formira Gorska služba spašavanja BiH.

Predstavnici Gorske službe spašavanja Mostar Zdenko Marić i Interventne spasilačke službe Mostar Esad Humo i predsjednik spasilačkog kluba “Volf” Foča Nenad Ikonić posjetili su danas Operativno-komunikacioni centar 112 Ministarstva bezbjednosti BiH, gdje su su predstavnicima Ministarstva, oficirima za vezu Eufora i Oružanih snaga BiH razgovarali o dosadašnjoj koordinaciji u zaštiti i spašavanju, kao i aktivnostima koje će doprinijeti unapređenju te saradnje.

Sagovornici su konstatovali da je dosadašnja saradnja Operativno-komunikacioni centar 112 i gorskih službi spašavanja bila na visokom nivou, saopšteno je danas iz Ministarstva bezbjednosti BiH.

Predstavnici Ministarstva bezbjednosti BiH iskazali su zahvalnost predstavnicima i svim članovima spasilačkih službi na dosadašnjem angažmanu, koji je doprinio spašavanju velikog broja građana.

Posted by on 2012-02-14. Filed under Bosna i Hercegovina. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login