Jahorina Ultra Trail će biti održan za vikend 25. i 26. jula

Trke Ultra i Maksi koje se održavaju na Jahorini će početi u subotu, 25. jula u 6 sati, dok će Midi i Mini trke startovati nešto kasnije istog dana, u 8 sati.

Jahorina Ultra Trail
Jahorina Ultra Trail

Start i cilj svih trka je ispred hotela Vučko, a sve rute imaju okrepne stanice sa posluženjem, dežurne ekipe civilne zaštite, sanitet u slučaju potrebe. Sigurnost je na prvom mjestu i kompletan događaj je prilagođen uslovima i mjerama sa ciljem sprečavanja širenja koronavirusa.

Ono što karakteriše Jahorina Ultra Trail su i volonteri koji svojim nesebičnim radom i zalaganjem doprinose da ova trka i dalje drži epitet najbolje u BiH. Prijave za volontere su u toku na sajtu www.jahorinatrail.com.

Nagradni fond za najspretnije i najbrže ove godine je 5.000 KM dok su se za ostale nagrade pobrinuli sponzori takmičenja. Ostvareno je i partnerstvo sa Red Bull 400 Igman, ali su obnovljena i partnerstva sa trkama koje su članice svjetskog trail tour-a. a to su Kapadokia, 100 milja Istre i Ultra trail Vipava Valley pa će neki od pobjednika Jahorina Ultra traila dobiti besplatnu kotizaciju za ove trke.

Najveći novitet ovogodišnjeg izdanja JUT 2020 je i prisustvo jednog od najpoznatijih svjetskih trkača Jovice Spajića koji će biti prisutan na samom takmičenju, družit će se sa učesnicima, odgovarati na pitanja i prezentovati svoje bogato Trail iskustvo putem predavanja.

Posted by on 2020-07-22. Filed under Sport, Turizam. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login