Jinxi nastavljaju sa koncertima, 14.10. u Sarajevu

muzika, koncert, JinxPrije ljeta Jinxi su u eter pustili novi singl ‘Pravo’ koji je, iako bez spota, postao jedan od najemitiranijih singlova u radijskom eteru u zadnja dva mjeseca, te je ova pjesma i na nastupima uživo postala jedan od ‘live’ favorita brojnih obožavatelja popularnog benda.

Jinx su proteklih mjeseci dosta svirali, a među najvažnijim nastupima ubrajaju se oni na Exitu, Lentu, Rock Otočcu, Špancirfest, te u Rijeci, Splitu i Crnoj Gori.

U sedmicama pred nama Jinxi će svirati nekoliko velikih koncerata u čak četiri države, među kojima je i BiH, tačnije Sarajevo.

U okviru Multimedijalnog Art Festivala (MAF) održat će se veliki koncert (14.10.2011.) od 22:00 do 06:00, na kojem će nastupiti grupa Jinx, Darkwood Dub, grupa Vuneny, te Basheskia, dok će u ‘sitne sate’ nastupiti  DJ Wedran (Triptonite), DJ Focho (Dom mladih) i DJ Sharky (Club24).

Posted by on 2011-09-25. Filed under Film & Muzika, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login