Kako dobiti u seksu ono što želite

Kad se nađete u neugodnoj situaciji u krevetu, ne znate se ponašati? Krajnje je vrijeme da pobijedite sramežljivost i pristojan odgoj.

seks, predigra

Pokažite mu gdje želite da vas ljubi

Mnogi muškarci misle da u seksu sve treba biti podložno njima. Nažalost, to misle i mnoge žene. Kako se ipak izboriti za sebe i ne pristati na stvari koje ne želite? Prigrlite svoja prava i pobijedite stidljivost te se uz duhovitost i mudrost izborite ono što želite.

Uzmite orgazam koji vam pripada

Još uvijek čekate svoj eksplozivni orgazam? Pokažite mu to kad idući put budete u krevetu. Ljubite ga u vrat i uzmite mu ruku te ju stavite na svoje grudi ili međunožje. Pokažite mu gdje želite da vas dira i ljubi. Nijedan muškarac ne želi biti loš u krevetu, tako da će brzo prihvatiti vaše neverbalne sugestije, a vi ćete uživati.

Pošaljite ga kući nakon seksa

Ne želite da on prespava kod vas? Pričekajte nekoliko minuta nakon seksa pa mu to dajte do znanja, ali nježno i duhovito kako ga ne biste povrijedili. Recite mu da ujutro morate rano na posao ili neku drugu simpatičnu laž. Recite mu to dok odlazite u kupaonicu na tuširanje. On će tako dobiti vrijeme da se sam spremi i neće mu biti neugodno.

Pa što ako se niste depilirani

Niste depilirali noge? Ako se već dobro poznajete i našli ste se u vašem stanu ili kući, uzbudite ga tako što ćete ga prisiliti da čeka. Pobjegnite na pet minuta u kupaonicu i depilirajte se. Ako ste na nekom drugom mjestu ili se ne poznajete dobro, prepustite se strastima, ali mu ruku navodite na mjesta koja želite da vam dira, pa ćete pritom skrenuti pažnju s nogu. Možete odabrati i rješenje da mu jednostavno kažete da ga strašno želite, ali da ćete još malo pričekati.

Pauza od oralnog zadovoljavanja

Možda to neće priznati sve žene, ali oralno zadovoljavanje partnera može biti jako teško i zahtjevno. Kad se sljedeći put tokom oralnog zadovoljavanja umorite, jednostavno mu recite da je prevelik i da se vaša nježna usta moraju malo odmoriti. Posao možete nastaviti rukom, a on će, bez sumnje, uživati i u tome.

Solo tuširanje

Želite se istuširati nakon seksa? Pričekajte nekoliko minuta, a onda će vam i majka priroda priskočiti u pomoć. Muškarci nakon seksa otpuštaju hormone koji ih uspavljuju. Iskoristite to vrijeme, slatko ga poljubite i recite da se vraćate za nekoliko minuta. Uživajte same u tuširanju, a potom se vratite u njegov topli zagrljaj.

Ne otkrivajte broj seksualnih partnera

Šta kad vas pita s koliko ste muškaraca spavali? Duhovito mu recite da ste se seksali s više muškaraca od časne sestre, ali s manje muškaraca od Madonne. Ako ga taj odgovor ne zadovolji, pitajte ga je li mu ikada palo na pamet da plati prostitutki za seks. To će mu sigurno zatvoriti usta. Svaki muškarac želi partnericu koja zna neke stvari u krevetu, ali ne želi znati kako i s kim je to naučila.

bih-x.info

Posted by on 2010-03-09. Filed under Ljubav & Seks, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login