Kako ovladati umijećem predigre?

Predigra je jednako važna kao i sam spolni odnos, zato je nikada ne preskčite ako želite nazaboravan seks.

seks, predigraPredigra je uvertira u glavni čin, vaginalni spolni odnos. Mnogi smatraju predigru važnijom od samog čina seksa. Žene se često tuže na svoje ljubavnike koji premalo vremena posvećuju predigri odnosno ljubljenju, maženju, nadraživanju, sve to preskaču kako bi došli do međunožja svoje drage.

Muškarci mogu postići erekciju samo pogledom na guzu svoje drage, dok je ženama potrebno malo više kako bi se uzbudile i navlažile. Kako bilo predigra je važan dio seksa i može biti izuzetan doživljaj.

Opstaje li ultimativna predigra?

Ako mislite da ćete dobiti konkretan odgovor o tome kakva predigra je poželjna i može pružiti zadovoljstvo, to vam ne možemo reći jer to nije univerzalno. Kao i ostale stvari u životu to je individualno od osobe do osobe, morate početi istraživati svoje tijelo i tijelo svoje partnerice ili parnera. Slušati što mu odgovara i pokušati razne manevre i metode kako bi se uskaldili i uživali.

Ukoliko se vaša partnerica ili partner žale na to kako se malo ljubite, vrijeme je da to promijenite! Usne su jedna od erogenih zona i potpuno neprihvatljivo je ignorisati ih.  Ne zaboravite ih tokom spolnog odnosa ljubiti kao što to činite s ostalim dijelovima tijela. Kod većine žena erogena zona je i vrat i uživaju dok im nježno ili grublje ljubite vrat. Pobrinite se da predigra bude raznolika i predmet zadovoljstva.

Stvorite ugodnu atmosferu

Prvi korak u stvaranju ugodne atmosfere za seks je prepoznati važnost predigre, a ne jurišati prema genitalijama partnera. Jednako su važni i romantični detalji koji se ne smiju zaboraviti. Važno je, na primjer, da je u vašoj spavaćoj sobi ugodno toplo a ne da je hladno te jedva čeka završiti ispod deke. Također potrudite da imate čistu posteljinu koja miriše.

Vaša partnerica je pomno birala donje rublje prije nego je došla k vama ili vi njoj i vjerojatno bi joj bilo drago da bar par minuta bude u tome. Ona se u tome osjeća dobro i seksi pa bi se mogli prije nego je skinete malo diviti njenom seksi tijelu u donjem rublju koje je izbrala za vas.

Kao što je već spomenuto,  naravno ne postoji jedan odgovor na pitanje, šta je dobra predigra. Važno je biti svjestan da je gotovo uvijek potrebno naučiti kako koristiti svoju maštu. Ključ umijeća predigre je u raznolikosti!

bih-x.info

Posted by on 2010-03-11. Filed under Ljubav & Seks, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login