Kako produžiti seks?

Da li biste za vrijeme seksa voljeli da možete izdržati duže? Nešto vježbe i poznavanje različitih tehnika pri tome vam može biti od velike koristi. Pročitajte dakle kako produžiti spolni odnos.

seks, krevetNajprije morate biti svjesni da je ključ do uspjeha prije svega u vašoj glavi. Dakle, što ste zabrinutiji, lošiji će biti rezultati u krevetu i obrnuto. Isto tako nije ugodno ako vas pritišće vaša partnerica. Pri poboljšanju i produženju vašeg seksa oboje morate sudjelovati i biti vrlo strpljivi i pozitivni.

Postoji više načina kako produžiti vaš seks. A od ključne je važnosti da poznajete svoje tijelo i njegovo djelovanje. Kada to savladate, i vaš će odnos biti znatno bolji.

Seks s prekidom

Penis stimulirate do skore ejakulacije, a zatim neposredno prije nego što doživite orgazam, prestanete sa stimulacijom ili čak izvucite penis iz rodnice na toliko vremena da vam se spolna žudnja smanji. Vježbu ponovite od 3 do 5 puta po odnosu i rezultat će biti vidljiv već nakon 2-6 sedmica. A s vremenom će vaš odnos trajati toliko dugo, da ćete se moći dugo seksati i bez primjene ove tehnike. Pri tom, razumije se, mora sarađivati i vaša partnerica, pa je u redu da s njom prethodno o tome razgovarate. Sigurno će biti spremna da vam priskoči u pomoć. Na kraju krajeva, kasnije će i ona biti zadovoljna.

Tehnika stiskanja

Neposredno prije nego što osjetite da vam dolazi, stisnite vaš penis, tako da s palcem pritisnete tik pod njegovim glavićem, a kažiprst ovijete oko glavića. Stisak neka bude čvrst. A cijelo vrijeme se usredotočujte na stiskanje mokraćovoda, koji prolazi duž vašeg penisa.

Češća masturbacija

To je odličan način za poboljšanje spolne izdržljivosti i oslobađanje spolne napetosti. S češćim masturbiranjem se naime možete tako naviknuti na stimulaciju, da s vremenom s time produžite i spolni odnos. Za još veći učinak uz to možete koristiti i prvu tehniku. Dakle neposredno prije nego što vam dođe, prestanite sa stimulacijom i ponovite stvar nekoliko puta.

Korištenje kondoma

Ako kondom još ne koristite za spriječavanje spolno prenosivih bolesti i trudnoće, možete ga koristiti za pojačanje izdržljivosti za vrijeme spolnog odnosa. Ako treba, možete upotrijebiti i deblji kondom, koji će još dodatno smanjiti intenzivnost stimulacije vašeg penisa tokom odnosa.

Seksualna pomagala

Slično kao sa samozadovoljavanjem, i s korištenjem spolnih pomagala možete postati “imuniji” na seksualne podražaje. Postoji više različitih spolnih pomagala, a najpreporučljiviji su seksualni stimulatori. O spolnim pomagalima za poboljšanje seksa možete više saznati u nekoj od trgovina sa seksualnim pomagalima. U krevetu vam od velike pomoći može biti i vibrator, koji vas kod partnerice može zamijeniti u onim trenucima kada mislite da nećete izdržati. Vibrator i penis možete izmjenjivati, time ćete dodatno uzbuditi i vašu partnericu.

intimatemedicine / bih-x.info

Posted by on 2010-03-17. Filed under Ljubav & Seks, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login