Ksenija Pajčin bježala od poludjelog Kapisode, on je upucao u hodniku

Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda

Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda

Poznata turbofolk pjevačica, 32-godišnja Ksenija Pajčin, i njen dečko, 22-godišnji maneken Filip Kapisoda, pronađeni su mrtvi u stanu u Nikšićkoj ulici u Beogradu oko 19 sati. B92 javlja kako su pronađeni s prostrijelnim ranama od vatrenog oružja.

“Zašto moje dijete? Zašto se to baš njoj dogodilo”, rekla je majka ubijene pjevačice nakon što je saznala za vijest.

Agencija Tanjug javlja da je najvjerojatnije riječ o ubojstvu i samoubojstvu i poziva se na neimenovani izvor iz MUP-a Srbije. B92 doznaje da je Kapisoda najprije ubio Kseniju Pajčin hicem u glavu pa zatim i samog sebe, o čemu svjedoči podatak da je kraj njegova tijela pronađen pištolj. Maneken je navodno imao prostrijelnu ranu na sljepoočnici, što ukazuje na samoubojstvo. RTS, pak, javlja da si je Kapisoda pucao u usta. Blic piše kako Pajčin ima ulaznu i izlaznu ranu na glavi, dok Kapisoda ima samo izlaznu ranu na tjemenu. Večernje novosti pišu da su Kapisodi usta bila puna krvi.

Ljubomora kao motiv?

Prema prvim informacijama, motiv ubojstva i samoubojstva je ljubomora. Press je skupio izjave nekoliko Ksenijinih prijatelja u poznanika, te anonimne izjave izvora bliskih istrazi koje to potvrđuju.

Izvor blizak istrazi ispričao je kako je svađa koja je na kraju očigledno dovela do jučerašnje tragedije počela još u nedjelju, nakon snimanja emisije “Ništa za sakriti” na TV Pinku. Radi se o emisiji u kojoj poznate osobe provode vrijeme s obožavateljem.

“Poslije snimanja emisije Filip je poludio od ljubomore. Otišao je u stan kod Ksenije i razvalio vrata. Potukli su se, a susjedi su zvali policiju. Nakon što su ih policajci uspjeli razdvojiti, njih dvoje su naglasili da se susjedi nemaju što miješati i da će njih dvoje sami riješiti probleme”, naveo je izvor.

Ksenijini najbolji prijatelji istakli su da su se s njom dopisivali nekoliko sati prije nemilog događaja: “Ništa nije ukazivalo da će se dogoditi tragedija. Znamo da je Ksenija htjela prekinuti sa Kapisodom. No, unatoč tome, ona ga je jako voljela i to joj je teško padalo”, naglasili su Ksenijini prijatelji.

Pojavile su se i spekulacije da je Pajčin bila trudna, te da je to možda imalo ulogu u motivu ubojstva. Spekulacije o pjevačicinoj trudnoći već su neko vrijeme kolale srpskim medijskim prostorom, ali ona je sama to negirala. Ta će se činjenica utvrditi obdukcijom.

Tijela je pronašla Ksenijina majka

Tijela je u stanu na drugom katu stambene zgrade u Voždovcu pronašla majka popularne pjevačice Ljubica Pajčin. Večernje novosti doznaju da je Ksenijina majka ušla u stan u kojem je živjela zajedno sa svojom kćeri i najprije primijetila lokvu krvi, a zatim ju je dočekao stravičan prizor. Ksenijino tijelo navodno je pronađeno u hodniku, a Filipovo u sobi, a pretpostavlja se da je pjevačica htjela pobjeći od poludjelog i naoružanog partnera.

Direktor policije Milorad Veljović za RTS je rekao da je oko 19 sati prijavljeno da su Pajčin i Kapisoda pronađeni mrtvi u stanu. Susjedi su, prema njegovim riječima, oko 16.30 sati začuli dva pucnja.

index / bih-x.info

Posted by on 2010-03-17. Filed under Crna Hronika. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login