Lenny Kravitz radi na novom albumu

Lenny Kravitz

Lenny Kravitz

Poznati muzičar Lenny Kravitz 2011. godine je objavio svoj posljednji LP “Black And White America”, ali već (možda i za ovu godinu) najavljuje novi pod imenom “Negrophilia”.

Kravitz je izjavio za magazin Billboard:

“Novi album je skroz u funnky fazonu, i veoma sirov. Prethodni album je bio možda i previše produciran. Iako je sve na tom albumu znimljeno prirodno i organski, moguće je da sam se previše kasnije bavio produkcijom, ali tada sam se tako osjećao, vjerovao sam da je to potrebno.

Međutim, ‘Negrophilia’ je nešto sasvim suprotno i vrlo je sve ogoljeno i sirovo. Tako to ide kod mene – potpuno se vodim inspiracijom. Na primjer, ako radim na nekom albumu i odjednom mi nešto padne na pamet i odem u drugom pravcu što se ideja tiče, ja se odmah bacim na to i ostavljam prethodno.

Tako sam neke pesme za novi album već snimio za vrijeme rada na prethodnom LP-u.”

Kravitz kaže da jedva čeka izlazak novog albuma, ali da nema predstavu kada će tačno biti objavljen, osim da će to biti “uskoro”.

Takođe, ove godine ga čeka turneja povodom albuma “Black And White America” i uloga u filmskoj adaptaciji bestselera “The Hunger Games” Suzanne Collins, prenosi NME.com.

Posted by on 2012-01-31. Filed under Film & Muzika, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login