Ljubljana eruptirala u Millerovom raspoloženju

Glenn Miller Orchestra

Glenn Miller Orchestra

Glenn Miller Orchestra uskoro treba da gostuje i u našoj zemlji sa novom turnejom “In the Miller mood”.

Jedan od prvih gradova gdje su upriličili koncert u okviru turneje “In the Miller mood” bila je Ljubljana gdje su u Hali Tivoli oduševili gotovo 3 hiljade ljudi dvosatnim programom prepunim bezvremenskih hitova jazza i swinga. Nakon ovog nastupa slijedi turneja po Austriji, Češkoj i Slovačkoj u kojoj je većina dvorana već rasprodana, poslije čega dolaze i u našu regiju gdje će nastupiti u Lendavi, Zagrebu, Mostaru, Podgorici, Sarajevu i Beogradu.

Ulaznice za koncerte u našoj zemlji, koji će se održati 15. 01. u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača u Mostaru i 17. 01. u Bosanskom kulturnom centru u Sarajevu, su već u prodaji putem mreže www.kupikartu.ba.

Sponzor ovih koncerata HT Eronet, kao i pokrovitelj Ambasada SAD-a, su prepoznali vrijednost gostovanja ovog orkestra našoj zemlji te su svojim učestovanjem u ovom projektu omogućili našim građanima povoljnije cijene ulaznica u odnosu na region, a obzirom na savršenu reputaciju koja prati ovaj orkestar i fantastičnu atmosferu na njihovim nastupima ulaznice po cijeni od 23, 34 i 47 KM predstavlja idealan poklon za božićne i novogodišnje praznike.

Posted by on 2011-12-22. Filed under Film & Muzika, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login