Ljubljenje kao aperitiv

Poljubac u usne često je kudikamo intimniji čin od dodirivanja partnerovih genitalija, te ima mnogo veće emotivno značenje. Iako je on često uvod u druge stvari, ponekad ćete ostati samo na tome uživajući u nježnosti i toplini koju pruža poljubac. Pritom je najbolje pustiti mašti na volju, a za one manje iskusne i sigurne u sebe slijedi nekoliko pravila.

ljubljenjeFrancuski poljubac

Nije trka koja vodi od jezika do krajnika, umjesto da u sekundi ugurate partneru jezik u grlo, radije istražujte, povremeno izvadite jezik, promjenite ritam, grickajte mu usnicu, premjestite se na vrat, pa se polako, izdišući topli dah uz njegovu kožu, vratite nazad…Ne zaboravite da su i očni kapci, uši, nos, obrazi i čelo takođe zone koje žude za poljupcima. Kada se zagrijete prvim nježnostima, krenite u dalje istraživanje.

Nabori kože

Mjesta na tijelu poput stražnje strane koljena, prednje strane lakta, vrat, kapci, pazuh, područje između nogu, područja između prstiju na rukama i nogama, iza ušiju…Vrlo su osjetljiva na dodire. Probajte sami!

Trbuh i pupak

Pokušajte jednom dragom ljubiti područje između pupka i spolovila ne zaboravljajući kokove i korijen penisa. Lako je moguće da će se toliko uzbuditi da i nećete stići dalje…

Kičma i stražnjica

I to su područja koja vole poljupce…

Poslužavnik

Voće, desereti i likeri mogu se poslužiti na raznim dijelovima tijela. Rezultati bi vas mogli ugodno iznenaditi!

Ljubavni ugrizi

Nježno zagrizite područje sa velikim mišićima, poput ramena i stražnjice, i pratite reakcije – zubi na koži mogu biti vrlo uzbudljivi, ali i jako neugodni. Ako mu se sviđa, samo naprijed, zagrizite gdje god vas odvedu usne!

ljepota / bih-x.info

Posted by on 2010-03-10. Filed under Ljubav & Seks, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login