Malom Ajdinu potrebna pomoć

Ajdin Jušić

Ajdin Jušić

Ajdin Jušić već u najranijim danima svog mladog života prinuđen je boriti se za njega. Naime, Ajdinu je dijagnosticiran rak na vratu. Jedan dio je uspješno otklonjen operativnim zahvatom u Tuzli, dok bi drugi na isti način trebao biti odstranjen u Sarajevu . Problem je, kako to obično i biva, u financijskoj situaciji šesteročlane porodice Jušić.  Ajdinov otac, Alija Jušić je ratni vojni  invalid bez ikakvih primanja, a zbog krhkog zdravlja ih nije u mogućnosti ni zaraditi.

Za vrijeme rata porodica Jušić je protjerana iz Velikog Badića, a trenutno borave u napuštenoj kući u Bosanskoj Krupi koja je, doslovno, u ruševnom stanju.

Iako živimo u vremenu krize i borbe za vlastitu egzistenciju, ne treba ostati slijep i gluh na probleme ovog dječaka. Pomozite mu dragi posjetitelji, kako bi i on jednog dana mogao uživati u životu kao i njegovi vršnjaci !

Ukoliko želite pomoći, broj računa za BIH kod Raiffeisen banke je 1610350000000042

Broj računa za inozemstvo:
SWIFT: RZBABA2S

IBAN: BA391612350005504304

U galeriji je kompletna dokumentacija !

Posted by on 2010-03-18. Filed under Pomozimo. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login