Mešanović: Nećemo potcijeniti Zvijezdu

FK Željezničar stadionU okviru 18. kola Premijer lige Željezničar će danas na Grbavici dočekati gradačačku Zvijezdu, a prvo ime sarajevske momčadi u ovoj sezoni, Alen Mešanović, uvjeren je da će bodovi ostati u Sarajevu.

“Danas nam u goste dolazi neugodna momčad Zvijezde i morat ćemo dobro zapeti da nastavimo pobjednički niz. Favoriti smo i toga smo svjesni, no nikako ne smijemo podcijeniti ekipu koja je Zrinjskom u Mostaru uzela tri boda”, rekao je Alen Mešanović i dodao:

“U duelu sa Zvijezdom nedostajat će nam pet igrača, no mislim da trenutno u ligi imamo najširi igrački kadar i da će oni momci koji danas istrče na teren, opravdati šefovo povjerenje. Ponavljam, neće biti lako, ali bodovi će ostati na Grbavici.”

Napadač Željezničara igra u životnoj formi i prava je šteta što je u poznim igračkim godinama, no Mešanović sam kaže da još uvijek ima mnogo toga za pokazati na terenu.

“Ide me sjajno. Prezadovoljan sam. Ne znam šta da kažem, ali posvetio sam se u cijelosti fudbalu i rezultati su vidljivi. Ja volim fudbal i imam još mnogo toga za pokazati. Za moje dobre igre zasluge idu i momčadi, odnosno atmosferi koja vlada na Grbavici”, zaključio je Mešanović.

sportsport / bih-x.info

Posted by on 2010-03-17. Filed under Sport. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login