Milan "kupuje" i Džeku i Misimovića!?

Džeko i  MisimovićBh. reprezentativni dvojac Zvjezdan Misimović – Edin Džeko funkcioniše odlično u paru, a to su najbolje potvrdili u dresu Wolfsburga. U prošloj su sezoni najzaslužniji za titulu prvaka Njemačke, a “vukovi” se u ovoj sezoni muče kada Misimović i Džeko nemaju svoj dan.

Znaju to i u italijanskom fudbalskom gigantu Milanu, gdje, prema pisanju italijanskim medija, razmišljaju o kupovini bh. dvojca u “paketu”.

Kako pišu pojedini italijanski mediji, Milan će ovog ljeta kupovati u Njemačkoj, a njihova glavna meta, kada su u pitanju vezni igrači su Ozil Mesut (Werder) i naš Misimović.

S obzirim da Ozil već ima ponudu slavne Barcelone, čini se kako će se “rossoneri” okrenuti Wolfsburgu i vrbovanju našeg internacionalca, piše “San”. Nedavno je sportski direktor Wolfsburga Dieter Hoenes izjavio kako su “vukovi” spremni prodati Misimovića za 20 miliona eura, a samo je pitanje da li su u Milanu spremni izdvojiti ovu svotu.

bih-x.info

Posted by on 2010-03-18. Filed under Sport. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login