Milan može preko Manchester Uniteda do četvrtfinala LP-a

David Beckham

David Beckham

David Beckham, nekadašnja ikona Manchester Uniteda, a danas fudbaler LA Galaxyja na posudbi u Milanu, u srijedu će prvi put na Old Trafford istrčati u suparničkom dresu.

Prije sedam godina Beckham je napustio United i sreću krenuo tražiti u redovima madridskog Reala, nakon čega se otisnuo 2007. u MLS ligu. Uzvratna utakmica osmine finala Lige prvaka, u kojoj će Milan pokušati nadoknaditi 3-2 sa San Sira, za Beckhama će biti posebno emotivna, no Englez tvrdi da će se u potpunosti koncentrirati na uspjeh svoje momčadi za koju vjeruje da je sposobna ostvariti rezultat za ostanak u natjecanju.

– Bit će teško, ali šanse imamo. Meni će odlazak ondje biti i više od same utakmice, a nadam se da će ona imati i poseban značaj za moju momčad u vidu uspjeha. Teško je slaviti na Old Traffordu, a posebice će teško biti pobijediti 2-0, no imamo jaku momčad i dat ćemo sve od sebe da u tome uspijemo – kaže Beckham i zaključuje:

– Zaigramo li onako kako znamo, što znači dobro u obrani i napadu, šanse za prolazak u četvrtfinale imamo. Bit će teško, ali one svakako postoje.

bih-x.info

Posted by on 2010-03-07. Filed under Sport. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login