Miralem Pjanić: Ostao sam u Romi jer vjerujem u ovu ekipu

Roma, Miralem PjanićNaš reprezentativac i jedan od najboljih veznjaka u Europi, Miralem Pjanić, iako je imao ponude od najboljih kluba u Europi, ipak je odlučio da ostane u Romi, sa kojom je produžio ugovor početkom ljeta.

Reprezentativac BiH je tako u intervju za Corriere dello Sport objasnio svoju odluku da ostane u Romi

“Ostao sam zato što vjerujem u projekt s Romom, u ovu ekipu i trenera”, rekao je Pjanić za Corriere dello Sport, te nastavio:

“Uvijek sam bio sretan ovdje. Sjećam se da se sve brzo odvijalo prije tri godine. Bio je kraj prelaznog roka i već sam počeo sezonu s Lyonom, a Luis Enrique me doista želio u Romi i klub je učinio da se osjećam važnim. Sve mi se odmah svidjelo. Slušao sam srce i zato sam produžio ugovor”.

Također Pjanić je pohvalno govorio o gradu Rimu, ali i navijačima, koji mu kako sam kaže pružaju veliku podršku na svakoj utakmici.

“U Rimu volim ljude, ovaj grad, sve. Ovaj klub je idealan da se i dalje razvijam kao igrač. Ovdje mogu pobijediti i slaviti sa sjajnim navijačima”, istakao je Pjanić.

Posted by on 2014-08-06. Filed under Sport. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login