Mjesta za nezaboravan seks

U ovom ćemo članku napraviti brzu šetnju kroz zanimljive ideje gdje voditi ljubav, ako trebate doista ludu ideju za nezaboravan seks.

seks, balkon, predigraU kancelariji

Neka to bude kancelarija šefa, šefice, dekana, profesora, saradnika – svaka kancelarija ima svoju čar, što ga je nemoguće ponovno doživjeti nigdje drugdje. Dobro je poznavati precizne odlaske svojih nadređenih ili podređenih, kako vas ne bi iznenadili. Prekovremeni sati mogu imati sasvim drugačiji prizvuk. Seks na istrošenom radnom stolu, na stolu među papirima, sve to će vam obogatiti dugo radno vrijeme.

Stolovi – kuhinjski, igraći, biljar…

Na svom stolu se možemo uvijek seksati. Ali stolova ima bezbroj. Posebnu čar imaju tapecirani bilijarski stolovi. Možda vam uspije potkupljivanje nekog konobara, zaštitara, da vas noću pusti u igraonicu. Posebno bi vatren bio i seks na hirurškim stolovima, mesarskim stolovima koji su prevučeni hladnim metalom. Otvorite oči, svakako se negdje u vašoj radnoj sredini ili tamo gdje učite nalazi nekakav stol koji je kao stvoren da dobro odradite.

Vrh planine

Vrhovi planina također pružaju nezaboravan doživljaj. Ako vrh gore seže iznad oblaka, a sunce je u pravom položaju, vaša se sjena može zacrtati na površini oblaka. Zamislite seks dviju sjena na oblaku. Ako još uhvatite izlazak sunca ili zapad, iskustvo će biti utoliko romantičnije.

Balkon

U hotelu unajmite najvišu moguću sobu s balkonom. Pogled obogaćuje iskustvo, balkon je puno sigurniji nego da zamislite seks na rubu ponora. Ipak pazite, sjedenje na ogradi nije najpametnije, seksajte se radije stojeći.

Čamac

Bilo kakav čamac bilo gdje. Ovisnici o adrenalinu neka se pokušaju seksati na brzacima, a više lijeni na mirnoj površini nekog većeg jezera. Veslanje vas lijepo zagrije. Ako nikako ne nađete osamu, kliznite u vodu i čamac koristite samo kao skrivalište od pogleda.

Stadioni

Prazan stadion omiljena je lokacija prije svega kod američke mladeži. Noviji su teži za pristup, pa su možda najprimjereniji stari, koji se sastoje od igrališta za nogomet i takozvanih »tribina«. Krug, koji označava sredinu igrališta, najprimjereniji je prostor za početak, posebno ako poznajete snagu čarobnog crteža. Možete se ljubiti u golu, na »bijeloj točki«, ako stadion ima atletsku stazu, imate utoliko više mogućnosti.

Kamp

Kamp je ionako prostor gdje se puno seksa. Prikolice ili bungalovi pružaju dobro utočište, a šator još donosi čar uznemirujućeg. Vrućina u šatoru može postati na granici izdrživaog, tako možete udružiti seks i saunu. Ako volite kampirati izvan uređenih kampova, čuvajte se razjarenih seljaka i divljeg življa. Možda gusta šuma nije najbolji izbor, iako će se medvjed uvijek radije maknuti, posebno ako čuje vaše orgazmičke krikove.

Mašina za veš

Puno porodica ima mašinu za veš u podrumu u posebnoj prostoriji. Miriše po omekšivaču i vlazi. Idealno mjesto za na brzinu, kako bi pranje odjeće dobilo dodatnu dimenziju. Pričekajte s centrifugiranjem i stavite je na mašinu. Vibracije će povećati vaše užitke, a bubanj će pokriti sve zvukove.

bih-x.info

Posted by on 2010-03-13. Filed under Ljubav & Seks, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login