Moskva: Iščupao bankomat i odnio ga na leđima

bankomat

bankomat

Muškarac u Moskvi iščupao je bankomat od 90 kilograma, stavio ga na leđa i odnio u automobil.

Muškarac za koga se vjeruje da je sumo borac istrgnuo je bankomat koji teži 90 kilograma i u kome je bilo 850 dolara, stavio ga na leđa i odnio, saopštila je policija u Moskvi. Policija kaže da je saučesnik pokušao preuzeti krivicu za krađu, rekavši kako je krivo naveo svog prijatelja. O događaju je policiju obavijestila radnica koja je svjedočila događaju. Ona kaže kako su dva muškarca ušetala u njenu prodavnicu u Moskvi i počeli trgati elektroničku opremu bez riječi.

“Ušuti ako znaš šta je dobro za tebe!”, izderao se na nju jedan od pljačkaša, ispričala je prodavačica. Uplašena je žena čekala da muškarci odu, a zatim nazvala policiju. Patrola je ubrzo blokirala njihov BMW. Muškarac koji je odnio blagajnu rekao je kako je “profesionalni sumo borac”. “Drugi počinitelj kaže da je sve njegova krivica s obzirom da je prijatelju kazao kako se radi o njegovom bankomatu”, saopštila je policijska služba za odnose sa javnošću.

bih-x.info

Posted by on 2010-03-07. Filed under Svijet. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login