Na MetalFestu sviraju Kreator, Ensiferum, Hypocrisy i Blind Guardian

Metal Fest hrvatskaŠvedski death metal bend Hypocrisy, njemačke thrash metal legende Kreator, kojima će, kao i Hypocrisyu, nastupi na Metalfest open Air festivalima biti ekskluzivni festivalski nastupi u 2012. godini, heavy-power metalci Blind Guardian, te finski folk-metalci Ensiferum, prva su četiri potvrđena benda za premijerno izdanje hrvatskog Metalfesta, koji će se od 2. do 5. juna 2012. održati na poluotoku Puntamika u Zadru.

Ulaznice za festival u prodaju kreću od ponoći 1. oktobra, a fan pack će se moći kupiti isključivo preko www.hr.metalfest.eu. Fan pack, koji cijenom od 349 kuna + pretpodajna naknada nudi ulaznicu za sva četiri dana plus Metalfest majicu u ograničenim količinama, dostupan će biti u samo 1000 primjeraka za najbrže kupce. Jednako tako, ulaznica za četiri dana, po ekskluzivnoj cijeniod 299 kuna, u prodaji će biti od 1. oktobra.

Posted by on 2011-09-03. Filed under Film & Muzika. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login