Na prvom sastanku otkrijte njegove namjere

S kakvim muškarcem imate posla možete saznati već na prvom sastanku jer neverbalni znakovi govore više od riječi. Dakle, dok razgovarate, promatrajte pokrete njegovog tijela i otkrijte je li muškarac preko puta spreman za ozbiljnu vezi ili mu je seks trenutačno jedina zanimacija u životu.

večera, sastanak, romantikaUkoliko vam se interesi poklapaju uopšte ne sumnjamo da ćete se dobro zabaviti!

Način izražavanja

Da li vas cijelo vrijeme pažljivo sluša najlakše ćete otkriti ako mu postavite nekoliko potpitanja koja zahtijevaju konkretan odgovor. Ukoliko vam ne zna odgovoriti, možete biti sigurni da ga najviše interesuje vaše tijelo.

Dodiri

Ako vas je tokom razgovora uhvatio za ruku, ili proširio gestikulaciju na nešto što bi se moglo nazvati brzim zagrljajem, to znači da mu se sviđate. Međutim ako njegova ruka bježi prema vašem međunožju, odmah možete zaključiti na čemu se završavaju njegove namjere.

Odnos prema okolini

Dok zajedno sjedite u restoranu promatrajte kako se odnosi prema zaposlenicima. Ako u njegovom glasu osjetite nervozu dok naručuje, znači da mu je stao do vašag mišljenja, odnosno njegove namjere su ozbiljne. Raskalašeno ponašanje karakteristično je za muškarce koji ne mogu dočekati trenutak kada će ženu odvesti u krevet.

Rastanak

To je jedan od ključnih trenutaka prvog izlaska jer tada ćete dobiti službenu potvrdu što se tiče njegovih namjera. Ukoliko vam je predložio nastavak druženja u njegovom stanu, ne trebamo vam ni reći na što je tačno mislio. Ako je ovaj sastanak završio samo poljupcem, velike su šanse da će vas uskoro pozvati na idući sastanak koji neće biti puno drugačiji od predhodnog.


bih-x.info

Posted by on 2010-03-09. Filed under Ljubav & Seks, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login