Od 16. do 24. augusta 2. Sarajevo Rock Festival

Sarajevo Rock Festival

Sarajevo Rock Festival

Od 16. do 24. augusta 2013. u toku 19. Sarajevo Film Festivala u sarajevskom rock&jazz klubu Underground održat će se 2. Sarajevo Rock Festival.

Prvijenac koji smo organizovali prošle godine je prošao iznad svih očekivanja, a nadamo se da će i ovogodišnji zadovoljiti muzičke apetite naših dragih gostiju.

Ulaz na sve koncerte će biti besplatan zahvaljujući našim sponzorima.

Pored „živih“ svirki i nastupa tokom čitavog festivala održavat će se i umjetničke radionice, izložbe stripova kao i promocije različitih karaktera, a jedna noć će biti posvećena i tatoo umjetnosti.

Od gostujućih bandova ističemo Dijabaz iz Zagreba, The Tide iz Kranja i Drum n Zez iz Novog Sada, a od domaće ekipe naš stalni band Undergrouderi te Leftoversi, Zonu Iskljuchenja, disko DJ Cycle eM Vara kao i Unplugged Plug.

Press konferencija povodom Drugog Sarajevo Rock Festivala će biti održana par dana prije početka Festivala, a o tačnom terminu ćemo biti slobodni da Vas blagovremeno obavjestimo.

Za sve informacije i pitanja o Sarajevo Rock Festivalu budite slobodni posjetiti naš Facebook Fan page http://www.facebook.com/ SarajevoRockFestival ili se obratiti putem kontakt telefona u potpisu maila.

Naravno, ukoliko ste zainteresovani za intervju sa izvođačima, njihovim gostovanjima i Vašim emisijama i programima, budite slobodni da me kontaktirate.

Posted by on 2013-08-06. Filed under Film & Muzika, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login