Održana 1. brdska utrka Čvrsnica Ultra Trail 2017

CvrsnicaJelena Sekelj (SRD 315 Sjeverozapad) i Daniel Krstulović Opara (HPD Mosor – Sikire) pobjednici su prve brdske utrke Čvrsnica Ultra Trail 2017, koja je održana u Parku prirode Blidinje.

Sekelj i Opara pobijedili su u takozvanoj kraljevskoj disciplini, utrci na 48 kilometara. Pored te utrke, 120 trkača iz Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine natjecalo se u još dvije kategorije, na 12 kilometara (green trail) i na 22 kilometara (blue trail).

Pobjednik green traila u muškoj konkurenciji je Ivan Ljubičić iz Atletskog kluba Puls, dok je u ženskoj konkurencija najbrža bila Amila Štaljo iz Klika (Bosna i Hercegovina).

Lucio Valeri iz Italije osvojio je prvo mjesto na blue trail utrci, dok je u ženskoj konkurenciji najbrža bila Eva Tusar Suhadolc iz HPD Mosor.

Organizatori utrke bili su Udruga “Visit Blidinje”, HPD Prenj 1933 Mostar, HPD Pločno Posušje, PSD Vilinac Jablanica, PD Orlova Stina Tomislavgrad te Hercegovačka gorska služba spašavanja.

Posted by on 2017-08-20. Filed under Sport. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login