Općina Lukavac: Raspisan konkurs za dodjelu šezdeset tri stipendije

Lukavac

Lukavac

Općina Lukavac raspisala je konkurs za dodjelu stipendija za školsku 2011/12. godinu redovnim učenicima srednjih škola i studentima sa područja Općine.

”Pravo na dodjelu stipendije imaju redovni učenici i studenti koji su u tekućoj školskoj godini prvi puta upisali školsku godinu, nisu korisnici stipendije ili studentskog kredita po drugom osnovu, u porodici nemaju korisnika ove stipendije i školuju se u srednjim školama i na univerzitetima u Bosni i Hercegovini”, navodi se u konkursu.

Ove školske godine općina Lukavac dodjeljuje ukupno šezdeset tri (63) stipendije, i to: trideset četiri (34) učenicima srednjih škola i dvadeset devet (29) studentma.

Napomena: Prijave na konkurs sa potrebnom dokumentacijom dostaviti na adresu: OPĆINA LUKAVAC, KOMISIJA ZA DODJELU STIPENDIJA, ULICA TRG SLOBODE BROJ 1, LUKAVAC ili lično u šalter salu općine Lukavac svakim radnim danom od 07,00 do 15,00 sati, a četvrtkom od 07,00 do 17,00 sati.

Konkrus ostaje otvoren do 27. marta 2012. godine.

Posted by on 2012-03-23. Filed under Lukavac, Vijesti iz BH gradova. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login