Opština Srbac: Isplaćena treća stipendija za studente i učenike

stipendijaZa 172 studenta i učenika opštine Srbac u ponedjeljak, 13. augusta 2012. godine, je počela isplata treće od ukupno šest mjesečnih stipendija. Za ove namjene iz opštinskog budžeta su izdvojena sredstva u visini od 17 400 konvertibilnih maraka. Stipendije u visini od 100 KM za redovne studente i učenike i 200 KM za studente deficitarnih zanimanja mogu se podići preko tekućih i žiro računa u bankama u kojima su otvorili svoje naloge.

Stipendije će danas biti isplaćene redovnim studentima druge i viših godina studija, studentima prve godine – dobitnicima Vukovih diploma, studentima iz kategorije izuzetnih potreba i korisnika usluga Centra za socijalni rad Srbac, djeci palih boraca i ratnih vojnih invalida od prve do četvrte kategorije, studentima deficitarnih zanimanja i učenicima srednjih škola – dobitnicima Vukovih diploma iz socijalno ugroženih porodica.

Posted by on 2012-08-16. Filed under Srbac, Vijesti iz BH gradova. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login