Otkazan Madonnin koncert u Zagrebu

Madonna

Madonna

Veliki koncert kojeg je kraljica popa Madonna trebala održati u Zagrebu, u sklopu svoje nove turneje je otkazan.

Iako su ulaznice za koncert od sredine februara bile u prodaji i to po cijenama od 230 kuna za gornji dio sjeverne tribine pa sve do vrtoglavih 1.790 kuna za vip ložu, Madonna će ipak i ovog puta na svojoj turneji zaobići Hrvatsku.

Hrvatsku je zaobišla i na svojoj prethodnoj turneji “Sticky & Sweet Tour” iz 2008. godine, kad se također najavljivao njen dolazak u Zagreb.

Promotori Adria Entertainment i Live Nation danas su potvrdili da je Madonnin koncert, prvotno zakazan za 11. maja, otkazan zbog logističkih razloga.

“Jako nam je žao što će mnogi fanovi Madonne ostati razočarani”, poručili su, dodajući: “Svi kupci ulaznica za prethodno zakazani koncert svoj povrat novca mogu ostvariti od 19. marta 2012. na prodajnim mjestima gdje su ulaznice kupili. Fanovima koji su svoje ulaznice kupili online će se iznos vratiti na njihove kartice. Oni koji su svoje ulaznice kupili u uredu Adrie Entertainment, neovisno o načinu plaćanja, povrat novca mogu ostvariti jedino na tom prodajnom mjestu – u uredu Adrie Entertainment”

Posted by on 2012-03-15. Filed under Film & Muzika, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login