Perez: Moj je cilj naslov prvaka već sljedeće godine

Formula 1, Sergio Perez

Formula 1, Sergio Perez

Meksički 22-godišnji vozač Formule 1 Sergio Perez, novi vozač McLarena, pun je optimizma ususret 2013. godini.

“Moj je cilj osvajanje naslova svjetskog prvaka već sljedeće godine. To zahtjeva puno posla tokom sezone, pa je vrlo važno započeti pripreme vrlo rano sa ekipomi kako bismo pokušali ispuniti ciljeve.

Perez je u redovima bivše momčadi Saubera odvezao neke impresivne utrke, ali “potonuo” je nakon objave da će prijeći u slavnu ekipu iz Wokinga (u šest utrka nije osvojio ni bod, op.a.) gdje će pokušati dostojno zamijeniti Lewisa Hamiltona.

“Definitivno mislim da se mogu boriti za naslov jer idem u najbolju ekipu, a najbolje momčadi obično pobjeđuju. Ove su godine imali puno problema s pouzdanosti, a ako to riješe, bit će spremni boriti se za naslov”.

“Mislim da je ono što govorim realno jer je ekipa sposobna napraviti vrlo snažan bolid. Ciljevi moraju biti visoki jer McLaren želi pobijediti u svakoj utrci”, dodao je Meksikanac, kojem su vrhunci u sezoni bila druga mjesta na Velikim nagradama Malezije i Italije.

Posted by on 2012-12-13. Filed under Sport. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login