Pjevač Smaka i Generacije 5 objavio album sa novom grupom

Deliverance IncGrupa Deliverance Inc. iz Niša predvođena Dejanom Najdanovićem Najdom, široj javnosti poznat kao pjevač legendarnih sastava  Smak i Generacija 5, objavila je svoj prvi istoimeni album  za australijsku izdavačku kuću “Harmony Star Production”.

Niški trio, koji pored Najde (vokal, gitara) čine takođe iskusni muzičari Milan Stanimirović na basu i bubnjar Vladan Božilović, oformljen je 2006. godine kao prateći sastav Galeta iz grupe Kerber.

Na albumu “Deliverance Inc.” našlo se deset kompozicija, autor muzike je Najda, a tekstova Vladan Božilović. Inače ovaj materijal je dugo nastajao, bio je zreo za objavljivanje još 2009. godine, ali tek se sada pojavila prilika za njegovim izlaskom. Snimatelj je bio Marko Nježić – Kića, a producent Nikola Vranjković.

Kao značajnije nastupe članovi Deliverance Inc. navode one sa Vlatkom Stefanovskim u beogradskom Studentskom kulturom centru i koncert na Tašmajdanu kada su nastupili kao predgrupa svjetski poznatoj rock grupi The Cult.

Vrijedne nišlije već su snimile dva spota za prva dva singla,”Planet Silence” i “Losing You”.

Posted by on 2012-05-23. Filed under Film & Muzika, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login