Počinje projekt revitaliziranja Ćirine pruge

Ravno, prugaU povodu početka provoćenja projekta “Bicikliranjem kroz hiostoriju” – Revitaliziranje stare uskotračne pruge “Ćiro”, u Zavali, općini Ravno, održati će se sastanak na kojem će se projekt prezentirati, a projektni partneri potpisati memorandum o njegovoj zajedničkoj provođenju, promoviranju  i na razvoju turizma.

Sastanak će biti održan u prostorijama Uprave Javnog poduzeća “Vjetrenica – Popovo polje” d.o.o. Ravno, u Zavali, s početkom u 10 sati, priopćeno je iz REDAH-a

Projekt financira Europska unija u okviru Programa Prekogranična suradnja Hrvatska – Bosna i Hercegovina, a provodi ga Javno poduzeće “Vjetrenica-Popovo polje” Ravno i partneri Regionalna razvojna agencija REDAH, Regionalna razvojna agencija DUNEA, Udruga za promociju biciklizma “Hercegovina Bike”, Turistička zajednica Općine Konavle, Turistička organizacija Općine Trebinje te općine Čapljina, Ravno i Neum.

Opći cilj projekta je doprinijeti integraciji gospodarstva u pograničnim područjima Dubrovačko-neretvanske županije i Hercegovine kroz razvoj nove zajedničke turističke ponude – biciklističke staze koja će prolaziti obnovljenom starom uskotračnom prugom “Ćiro”, navodi se u saopštenju.

Posted by on 2015-02-10. Filed under Ekonomija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login