Polagani seks će joj se svidjeti!

Dragi muškarci, vrijeme je da shvatite ono što žene znaju još od prije: polagani seks ima svoje čari!

seks, nježnost

Ne znači da je seks “na brzaka” najstrastveniji

Ako mislite da žene vole to da ih zgrabite i brzo i tvrdo poseksate a usput čekate da doživi orgazam, grdno se varate. Isto tako se varate ako mislite da je samo seks “na brzaka” jedini strastven i uzbudljiv. Polagani seks je jako strastven osim toga je jako osjećajan i omogućava intenzivnije osjećaje za vrijeme penetracije. Seks je nešto lijepo. Kroz dan imate puno obaveza i stalno vam se žuri, život sam po sebi nameće takav brz tempo. Baš iz tih razloga kada dođe vrijeme za užitke uzmite vrijeme. Vaša draga bit će oduševljena pažnjom i strašću koje ćete joj pružiti.

Kako izvesti polagani seks

Kako bi izveli polagan i dug seks djelom će vam pomoći jaki pubokokcigealni (PK) mišić. Nalazi se u predjelu zdjelice, lako ćete je ojačati s vježbama, ponavljanjem stiskanja mišića na području spolovila i anusa. Kada ojačate taj mišić lakše ćete zadržati orgazam za vrijeme seksa, što će vrlo dobro doći užitcima vaše partnerice. Osim toga dišite duboko i polako te disanje prilagodite penetraciji.

Žene imaju G točku, muškarci imaju dva njena ekvivalenta. Jedan se nalazi kod prostate a drugi tik pod glavićem penisa. Stoga trebate razlikovati i primjenjivati drugačiju tehniku pri dubokim dugim i plitkim kratkim penetracijama. U vaginu ne penetrirate s cijelim penisom već samo glavićem. Kada osjetite da se bliži orgazam izvadite penis van iz vagine i duboko udahnite ili ga ostavite unutra ali se ne mičite. Polagana penetracije pruža više osjećaja ugode nego brza i silovita penetracija. Polagana penetracija vašoj partnerici će se sigurno svidjeti. Dražite je s ljubljenjem, jezikom i tek joj na kraju pružite penetraciju kada već bude molila. Kada ga dobije polako i s osjećajem, u glavi će joj se zavrtjeti od užitka.

Svidjet će se i vama

Polagani seks neće zadovoljiti samo vašu partnericu, nego i vas. Osim što ćete njoj pružiti intenzivan orgazam i sami ćete doživjeti vrlo jak orgazam. Svako suzdržavanje od orgazma koliko god puta možete izdržati za vrijeme seksa rezultirat će na kraju vrlo jakim i intenzivnim orgazmom. Kako muškarcima treba duže kako bi poslje orgazma opet imali spolni odnos koji uključuje penetraciju, bolje je da počnete prakticirati polagani seks barem ponekad. Bit ćete zadovoljeni i zadovoljni i vi i ona!

intimatemedicine / bih-x.info

Posted by on 2010-03-17. Filed under Ljubav & Seks, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login