Poljubila policajca pa zaradila prijavu za seksualni napad

Nina de Chiffre

Nina de Chiffre

Jedan običan poljubac i to u kacigu mogao bi skupo koštati 20-godišnju Talijanku Ninu de Chiffre.

Protiv djevojke je prošle sedmice, javlja Reuters, podnesena tužba zbog seksualnog nasilja i vrijeđanja javnog službenika i to zato što je na demonstracijama na sjeveru Italije u novembru najprije poljubila, a zatim i polizala kacigu jednog specijalca!

Fotografija tog čina postala je viralna nakon čega je Ninin potez slavljen kao poruka mira i nenasilja. No, to mišljenje ne dijeli sindikat policije u toj zemlji pa je protiv djevojke podnio optužnicu.

‘Šta bi bilo da je policajac želio poljubiti nju? Izbio bi treći svjetski rat. Ili da sam je ja potapšao po stražnjici? Bila bi bijesna. Zašto onda tolerirati to što je učinila?’ – pitao je glavni sekretar sindikata Franco Maccari koji je dodao kako je poljubac pozitivan čin, ali ne i u ovom kontekstu.

Ubrzo se oglasila i optužena.

Na svom Facebook-profilu objavila je fotografije na kojima ljubi policajca i ispod njih napisala: ‘Ovo nije poruka mira… Objesila bih sve te odvratne svinje’.

Posted by on 2013-12-17. Filed under Svijet. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login