Pomirili se Keith Richards i Mick Jagger

Rolling Stones

Rolling Stones

Gitarist grupe Rolling Stones Keith Richards izvinuo se Micku Jaggeru na komentarima na račun pjevača koje je iznio u svojim memoarima pod nazivom “Life” (Život) koji su izazvali sukob unutar benda.

Prema pisanju lista Rolling Stone, dvojica rock’n’roll veterana odlučila su da je vrijeme da se nastavi dalje, što će obradovati obožavatelje jer je njihov sukob pretio planovima proslave 50 godina postojanja benda i još jedne svjetske turneje.

“Ako pogledate bilo koju karijeru sjetit ćete se i uspona i padova. Tijekom 80-ih Keith i ja, na primjer, nismo dobro komunicirali”, rekao je Jagger, te dodao:

“Umiješao sam se prilično u poslovnu stranu Stonesa, mahom zbog toga što sam mislio da to nikoga drugog ne interesira, ali je iz knjige jasno da se Keith osjećao isključenim, što je šteta. Mislim da je vrijeme da nastavimo dalje.”,

Posted by on 2012-03-17. Filed under Film & Muzika, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login