Postanite ekspert u vođenju ljubavi

seks

Ekspert u vođenju ljubavi

Mnogi smatraju da je u vođenju ljubavi najvažnija atmosfera. Ali da biste postali ekspert na tom polju, mislite na sva čula.

Važno je da sredina u kojoj vodite ljubav bude prijatna. Prije svega, misli se na posteljinu, a možete koristiti i igračke za seks. Što se tiče hrane, koristite šlag, čokoladu i med. Uz pomoć leda, takođe, možete nadražiti čula voljene osobe. Aromatične svijeće daće posebnu notu čulu mirisa. Ako vam sveće iz nekog razloga ne odgovaraju, odaberite cvijeće. Važno je da i vi mirišete što bolje.

Prilikom vođenja ljubavi čulo ukusa je najteže podstaknuti. Ukus sperme ćete promijeniti tako što ćete izmjeniti hranu i piće vašeg partnera prije seksa. Hrana kao što je krompir, ananas i testjenina poboljšaće ukus sperme, a kafa i pivo daće joj najgori ukus. Dobro bi bilo da razmislite o promjeni lokacije za vođenje ljubavi. Na raspolaganju vam je mnogo mogućnosti za vođenje ljubavi van spavaće sobe. Na primjer, probajte pozu 69 u kolima ili s leđa u kupatilu. Partnera ćete dodatno stimulisati odgovarajućom muzikom. Najvažnije je da otkrijete koja muzika uzbuđuje vašu voljenu osobu.

U vođenju ljubavi je veoma važno građenje uzbuđenja. Ne preskačite predigru. Uz predigru su veće šanse da doživite orgazam. Iskoristite erogene zone koje se nalaze po čitavom tijelu, a ne samo u predjelu genitalija. Milujte partnera po cijelom tijelu da biste saznali šta ga najviše uzbuđuje. Uvod u ljubavni čin može trajati satima. Dugo vođenje ljubavi daje najviše zadovoljstva.

bih-x.info

Posted by on 2010-03-07. Filed under Ljubav & Seks, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login