Prijavite se za uličnu izložbu u Banjoj Luci

Banja Luka

Banja Luka

Organizatori projekta za kreativce Street Zine vol.3 pozivaju sve umjetnike, dizajnere, ilustratore, kreativce i sve one koji se tako osjećaju da pošalju svoje radove (ilustracije, crteže, stripove i skice) za učešće na izložbi u okviru Fusion Design Weeka.

Radovi se trebaju poslati u formatu A3 (297x420mm ili približno), 300dpi, jpg ili pdf format na e-mail streetzine.bl@gmail.com. Rok za slanje je 22. septembar, a izložba će biti održana od 27. do 29. septembra 2013. godine.

Street Zine projektom pruža se prilika kreativcima da se iskažu na neformalan i zanimljiv način.

“Ideja je da svaka dva do tri mjeseca objavljujemo radove koje nam pošaljete, na posebno pripremljenom vanjskom zidu u centru Banje Luke. Planiramo po svakom objavljivanju postaviti 30-40 izabranih radova. Ovim projektom želimo da popularizujemo street art u Banja Luci i da omogućimo autorima da izlažu van institucija kulture, u prvoj uličnoj galeriji u našem gradu”, poručuju organizatori.

Posted by on 2013-09-12. Filed under Kultura. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login