Priveden zbog posjedovanja narkotika

hapšenjeMinistarstvo unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona saopćilo je da je na području ovog kantona javni red i mir u subotu narušen u deset slučajeva kojom prilikom nije bilo povrijeđenih osoba.

U ZDK jučer se dogodilo deset saobraćajnih nezgoda u kojim je jedna osoba zadobila lakše tjelesne povrede.

H.S. IZ FRIZERSKOG SALONA OTUĐIO MOBITEL

ZENICA – Službenici PU Zenica jučer su u ulici Kamberovića čikma slobode lišili H.S. iz Zenice. Kod H.S. je pronađen mobitel marke Sony Ericsson“ kojeg je otuđio isti dan oko 14 sati iz frizerskog salona „Kosmo“ u ulici Stara ćaršija, a koji je vlasništvo L.B. iz Zenice.

D.B. PRIVEDEN ZBOG POSJEDOVANJA NARKOTIKA

ZENICA – Sinoć oko 19.45 sati u mjestu Dolača, D.B. iz Zenice izvršio je krivično djelo posjedovanja suhe zeljaste materije zamotane u alu foliju koja svojim izgledom asocira na opojnu drogue marihuana bruto težine 8.25  grama.

ČETIRI RUDARA LAKŠE POVRIJEĐENA

KAKANJ – Četiri rudara RMU „Kakanj“ jučer u 12.07 sati na radilištu 310 podinskog ugljenog sloja jame „Seoce“, lakše su povrijeđene prilikom izmještanja trafo stanice. Tom prilikom došlo je do upale metana, koja je rudarima zadala manje opekline. Zbog većih opeklina u Kantonalnoj bolnici „Zenica“ zadržan je rudar Muris Trako, dok su njegove kolege E.B. E.Č. i M.N. pušteni na kućno liječenje.

Posted by on 2011-08-07. Filed under Crna Hronika, Vijesti iz BH gradova, Zenica. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login