Prvi ‘Fabrika Summer Festival’ u Bijeljini

U Bijeljini će od 4. do 8. augusta biti održan prvi “Fabrika Summer Festival”, na kome će učestvovati poznati bendovi iz BiH i zemalja okruženja.

Festival, Bijeljina, muzika, Fabrika Summer FestivalPrvi i posljednji dan festivala održat će se u bijeljinskom klubu “Fabrika” uz slobodan ulaz, dok će ostalim danima bendovi svirati na otvorenom festivalskom prostoru, uz povoljne cijene ulaznica. Komplet ulaznica za sve dane košta 10 KM, dok je cijena za svaki pojedinačni dan pet maraka.

Festival će u četvrtak, 4. augusta, otvoriti grupa “Vatreni poljubac”, nastupom u klubu “Fabrika”, sa početkom u 22.00 sata. Ulaz je slobodan.

U petak, 5. augusta, sa početkom u 19.00 sati nastupaju “Sheitans”, “Block Out”, “Ritam nereda”, Gale /”Kerber”/ i Najda /”Smak”/, dok u subotu,  6. augusta, takođe od 19.00 sati sviraju “Kanda, Kodža i Nebojša”, “MVP”, “Negative” i  “Letu štuke”.

“Dub rebellion”, “Pero Defformero”, “THC La Familia & Fantastična četvorka” i “Elemental” nastupaju u nedjelju, 7. augusta, sa početkom u 19.00 sati.

Festival će svojim nastupom u klubu Fabrika zatvoriti “Ritch Bitch  & Tanja Jovičević” sa početkom u 22.00 sati, a ulaz je slobodan.

Smještaj u kampu tokom trajanja festivala je besplatan. Kamp se nalazi u okviru festivalskog prostora i osiguravat će ga čuvarska služba.

Više informacija o prodajnim mjestima na kojima se mogu kupiti karte može se naći na sajtu www.fabrikasummerfestival.com ili pozivom na info-telefone 066 780 780, 066 607 502,065 993 522.

Posted by on 2011-08-01. Filed under Film & Muzika, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

One Response to Prvi ‘Fabrika Summer Festival’ u Bijeljini

You must be logged in to post a comment Login