Radionica za privrednike u okviru priprema za 3. Sarajevo Business Forum

3. Sarajevo Business Forum Organizator najveće međunarodne investicijske konferencije u jugoistočnoj Evropi Bosna Bank International, u okviru priprema za 3. Sarajevo Business Forum (SBF) 3. i 4. aprila održat će u Sarajevu drugu i treću radionicu za privrednike koji su prijavili učešće na 3. SBF-u.

Ugledni ekonomski stručnjak iz Turske i direktor konsultantske kuće PGlobal dr. Murat Yulek zajedno sa stručnjacima BBI VIP Business Cluba na ovim će radionicama pomoći privrednicima da izrade projekte po međunarodno priznatim standardima prihvatljivim investitorima koji učestvju na 3. SBF-u.

SBF, koji se u glavnom gradu Bosne i Hercegovine održava od 16. do 18. maja jedna je od najvećih investicijskih konferencija u jugoistočnoj Evropi.

Prethodnim biznis forumima prisustvovalo je oko 700 investitora, predstavnika 40 zemalja svijeta, predstavljeno je više od 300 projekata, uz medijsko praćenje 400 novinara.

Realizirani su, između ostalih, projekti Hotel “Bristol”, Halal Park u Gračanici, ApiMed projekat u Sanskom Mostu, studentski domovi na Ilidži, a ostvaren je veliki posao za naše građevinare u Abu Dabiju, saopćio je SBF Media Team.

Posted by on 2012-04-02. Filed under Ekonomija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login