Reina definitivno ostaje u Liverpoolu

Pepe ReinaGolman Liverpoola Pepe Reina izjavio je za engleske medije da bi u narednih mjesec dana trebalo da produži ugovor sa klubom koji nema namjeru da napušta ni po koju cijenu.

I dok se dosta priča o finansijskim dugovanjima Liverpoola i odlivu najboljih igrača ukoliko se ne izbori plasman u Ligu šampiona, španski reprezentativac (27) nema dilemu kada je u pitanju dalji tok karijere.

“Veoma smo blizu dogovora i to samo zato što sam jako zahvalan ljudima u klubu na način na koji me tretiraju. U narednih mjesec dana trebalo bi da sve završimo. Ja sam zadovoljan ovdje, a i u klubu su zadovoljni sa mnom, pa neće biti nikakvih problema. Mislim da od Liverpoola nema bolje sredine što se ne odnosi samo na fudbal već i na ovdašnji život koji prija meni i mojoj porodici”, rekao je Reina.

Nekadašnji golman Barcelone je u Liverpool stigao 2005. godine iz Villa Reala i do danas nakupio 246 utakmica u dresu najtrofejnijeg engleskog kluba.

“Ništa me ne čini sretnijim od igranja za Liverpool, osim što nemamo titulu. To je moj san i nadam se da će u kratkom vremenskom periodu postati java”, rekao je po mnogima najbolji golman Premijer lige.

sportportal / bih-x.info

Posted by on 2010-03-18. Filed under Sport. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login